Sådan vælger du elektrisk ventil og pneumatisk ventil

2022-01-29

1: Strømkilden tilelektrisk ventilaktuatoren er strømkilden. Hvis printkortet eller motoren svigter, vil der sandsynligvis opstå gnister. Derfor bruges det generelt i miljøer, hvor miljøkravene ikke er høje, og der ikke er nogen fare. Justeringsydelsen af ​​den pneumatiske aktuator og den elektriske aktuator sammenlignes. Responshastigheden er hurtigere, og den er mere velegnet til anvendelse under regulerende forhold. Derfor producerer producenter, der producerer reguleringsventiler, også pneumatiske aktuatorer, der matcher dem.



2: Justeringsreaktionshastigheden for den elektriske aktuator er ikke hurtig nok. Tager man ROTORK som eksempel, er justeringsnummeret for den regulerende aktuator kun 1200 gange i timen, så den pneumatiske aktuator på reguleringsventilen har flere anvendelser end den elektriske aktuator.

3: Den væsentlige forskel mellemelektrisk ventil og pneumatisk ventil ligger i brugen af ​​forskellige drivanordninger, det vil sige aktuatorer, mens der ikke er nogen forskel på selve reguleringsventilen. Samarbejde med forskellige aktuatorer skyldes hovedsageligt arbejdsforhold, såsom kemisk industri og andre eksplosionssikre lejligheder, de mest anvendte er pneumatiske ventiler på grund af høje sikkerhedskrav og lave priser. Med intelligente positionere kan de tilsluttes bussen, og styringsmetoden er enkel.




4:Pneumatisk ventil har et større driftsmoment end elektriske ventiler. Skiftehastigheden påpneumatiske ventilerkan justeres. Strukturen er enkel og nem at vedligeholde. På grund af selve gassens dæmpningsegenskaber er det ikke let at blive beskadiget på grund af jamning under operationen, men der skal være en gaskilde, og dens kontrolsystem er også mere kompliceret end elektriske ventiler. Pneumatiske ventiler er følsomme, sikre og pålidelige. Mange fabrikker med høje kontrolkrav opretter trykluftstationer til pneumatiske instrumentstyringskomponenter. Strømkilden til den pneumatiske ventilaktuator er luftkilden. Luftkilden kommer fra luftkompressoren. Positioneren bruges til at konvertere det elektriske styresignal til det pneumatiske styresignal, og den pneumatiske aktuator drives til at justere ventilpositionen.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy