Hvor bruges pneumatiske sommerfugleventiler?

2022-01-29

Pneumatisk sommerfugleventilkaldes også pneumatisk reguleringsspjældventil. Pneumatisk aktuatorprincipstruktur dobbeltvirkende aktuatordriftsprincipdiagram (normalt lukket type DC). I industriel styring driver den pneumatiske aktuatorprincipstruktur luftkilden fra port A, gearakslen roterer mod uret, og ventilen Åbn den pneumatiske aktuatorprincipstruktur i den industrielle kontrol for at drive luftkilden fra port B, gearakslen roterer med uret , og ventilen lukker.




Pneumatisk sommerfugleventilkan bruges til on-off kontrol af lavtryksrørledningsmedier. Butterflyventil refererer til en slags ventil, hvis lukkedel (skive eller sommerfugleplade) er en skive, som roterer rundt om ventilakslen for at opnå åbning og lukning. Det spiller hovedsageligt rollen som afskæring og drosling på rørledningen. Butterflyventilens åbnings- og lukkedel er en skiveformet sommerfugleplade, som drejer rundt om sin egen akse i ventilhuset for at opnå formålet med åbning og lukning eller justering.



Pneumatisk sommerfugl, der flyverer velegnet til afskæring af væsker. Pneumatik bruges på steder, der kræver usikre miljøer eller en høj grad af automatisering. Sommerfugleventiler er velegnede til rørledninger, der transporterer forskellige ætsende og ikke-ætsende væskemedier i tekniske systemer såsom generatorer, kulgas, naturgas, flydende petroleumsgas, bygas, kold og varm luft, kemisk smeltning og elproduktion og miljøbeskyttelse, og bruges til regulering og aflytning. Mediets flow. Det er meget udbredt i kontrolterminalen for mange automatiske industrielle rørledninger i kemisk industri, elektrisk kraft, olie, kemisk industri, naturgasraffinering, papirfremstilling, farmaceutisk og så videre. Den styrer tilførslen af ​​tør og smurt gas til pneumatik gennem positionere, magnetventiler eller andet udstyr. Enhedens cylinder er en pneumatisk enhed, der drejer i henhold til de givne krav for at realisere åbning og lukning og justering af den pneumatiske sommerfugleventil. Den kan også tilsluttes feltbussen med en intelligent positioner for at registrere tilstanden af ​​sommerfugleventilen og stille diagnose.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy