Retning af ventilinstallation

2021-06-06

Mange ventiler er retningsbestemte, f.eksklodsventil, gasspjældsventil, trykreduktionsventil,kontraventilosv. hvis positionen er omvendt, vil ventilens levetid og levetid blive påvirket (såsom gasspjældsventil), eller det fungerer slet ikke (såsom trykreducerende ventil) eller endda forårsage fare (såsomkontraventil). Generel ventil, der er retningsmærke på ventilhuset. Hvis ikke, skal det identificeres korrekt i henhold til ventilens funktionsprincip.

Ventilens installationsposition skal være praktisk til betjening

1.Selv hvis installationen er vanskelig, men til langtidsarbejde bør operatører overvejes. Det er bedre at få ventilhåndhjulet til at flugte med brystet (normalt 1,2 m væk fra operationsgulvet), så åbning og lukning af ventilen er mindre anstrengelse. Gulvventilens håndhjul skal være opad og ikke skrå for at undgå betjening. Ventilen på vægmaskiner og udstyr skal også give plads til operatører at stå.

2.For at undgå sky-operation, især syre-base, giftige medier osv., Ellers er det ikke sikkert.

3.Installer ikke lågen på hovedet (dvs. håndhjulet er nedad), ellers forbliver mediet i ventilafdækningsområdet i lang tid, hvilket er let at korrodere ventilspindlen og er tabu for nogle proceskrav. Det er meget ubelejligt at skifte emballage på samme tid. Installer ikke den stigende ventil med stængelporten under jorden, ellers korroderes den udsatte stamme på grund af fugt.

4.Lift kontraventil, installation for at sikre, at disken er lodret, for at løfte den fleksibelt.Swing kontraventil, installation for at sikre stiftniveauet for at svinge fleksibelt. Den trykreducerende ventil skal installeres lodret på den vandrette rørledning og skal ikke være skråtstillet i alle retninger.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy