Kontrolventiltyper

2023-09-16

Kontrolventiltyper

1. Gyngekontraventil: Den er velegnet til lejligheder med stor diameter med lav flowhastighed og sjældne flowændringer, men den er ikke egnet til pulserende flow. Det bruges hovedsageligt til at forhindre mediet i at stoppe eller flyde tilbage og svække den hydrauliske påvirkning. Det er opdelt i tre former: enkelt-flap type, dobbelt-flap type og multi-flap type.

2. Løftekontraventil: Løftekontraventil kan kun installeres på vandrette rørledninger og kan bruges sammen med stopventiler for at forhindre omvendt strøm af medier.

3. Skivekontraventil: en kontraventil, hvor ventilskiven roterer rundt om stiften i ventilsædet. Diskenkontraventilhar en enkel struktur, kan kun installeres på vandrette rør og har dårlig tætningsevne.

4. Rørledningskontraventil: Rørledningskontraventil er en ny type ventil. Den er lille i størrelse, let i vægt og har god forarbejdningsteknologi. Det er en af ​​udviklingsretningerne forkontraventiler.

5. Trykkontraventil: Denne ventil bruges som kedelvands- og dampafskæringsventil. Den har de omfattende funktioner som en løftekontraventil og en stopventil eller vinkelventil.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy